Ringkollstafetten m/ KM stafett

Takket være iherdig innsats fra arrangørene med å "skuffe inn" nok snø i løypa ble det en vellykket stafett på Ringkollen.

Ringkollstafetten m/ KM stafett

30.12.2011

Takket være iherdig innsats fra arrangørene med å «skuffe inn» nok snø i løypa ble det en vellykket stafett på Ringkollen.

Vi stilte med 2 «mix-lag» i klasse 8-10 år. Ingenting å si på innsatsen her:). I «mix» 11-12 år hadde vi ett lag. Dette laget gikk helt til topps, – men det var dessverre slik at vi måtte stille med en 13-års løper her, så laget ble (som forventet) satt utenfor rangeringen etterpå. Alle på dette laget var uansett godt fornøyd med gjennomføringen:). I klasse gutter 13-16 år hadde vi ett lag påmeldt men måtte trekke dette på morgenen på grunn av sykdom blant to av løperne. «Vins», Rune og Inge stilte opp i klasse menn senior uten ambisjoner om å kjempe om KM-medaljer,  – to av disse er tross alt «turløpere». Gutta fullførte «med stil» og vi registrerer at Inge (dvs. han som ikke er turløper:) fikk en bra etappetid! Alt i alt en bra innsats av de som representerte Mjøndalen, men synd at så få fra klubben ville være med i år. Vi håper flere stiller opp til neste år! 

Resultater

Del med dine venner!

Facebook
Twitter