Lyst til å være med på «Ungdomsbirken»?

Lyst til å være med på «Ungdomsbirken»?

03.11.2010

Søndag 13. mars 2011 arrangeres «Ungdomsbirken» på ski for aldersgruppa 12-16 år (alder pr. 31.12.11). Vi ønsker å få med flest mulig fra MIF og lage en «skikkelig tur». Da må vi allerede nå få avklart hvem som vil være med.

Under Les mer ser du hvem som har meldt seg på pr. 11.11 (32 store og små)

Søndag 13. mars arrangeres ungdomsbirken på ski. Start er på Sjusjøen langrennsarena og mål på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Løypa er 15 km lang og går i klassisk stil. Alle som er 12-16 år kan delta (alder regnes pr 31.12.11).

Dette er et kjempeartig skirenn å være med på! I år deltok 4-5 løpere fra Mjøndalen. Løpere og foreldre leide hytte på Sjusjøen og hadde en knall helg! Det var ingen tvil om at dette skulle gjentas. Derfor går vi allerede nå ut med en invitasjon til alle løperne i MIF i aldersgruppen 12-16 år (for sesongen 2010/11).

I likhet med andre ”birkebeinerarrangementer” blir også ungdomsbirken mer populær for hvert år. Vi bør derfor være tidlig ute både med påmelding og booking av overnatting. Vi tror det vil være for sent å sikre tilfredsstillende overnattingsmulighet etter at påmelding er åpnet, – derfor går vi ut med en henvendelse nå.

Vi ber dere om en bekreftelse innen fredag 12. november om løper vil være med. Bekreftelse sendes Line på rjo-ols@online.no. Vi kan fort bli veldig mange og foreslår derfor 1 forelder pr. løper, men skal vel få det til om begge foreldre/søsken vil være med også! Avreise til Lillehammer/Sjusjøen fredag. Gjennomgang av løypa lørdag. Renn og hjemreise søndag.

Forutsatt at løper vil være med må foreldre melde på vedkommende til arrangementet selv. Påmeldingen åpner mandag 22. november kl. 09.00. Her kan det bli fullt, så det beste er å sitte klar kl. 09.00 for å melde på! Påmelding gjøres fra www.birkebeiner.no. Her vil det ligge en lenke for påmelding på forsiden.

Pris for påmelding til ungdomsbirken er kr. 195,-. Dette må den enkelte ordne selv i forbindelse med påmelding. Halve startkontigenten vil imidlertid bli refundert av skigruppa etter søknad ved sesongslutt, ref. våre økonomiske retningslinjer pkt. 1.2. Styret vil for øvrig vurdere å dekke deler av utgifter til reise og opphold for løpere som deltar. Dette vil vi komme tilbake til (har dessverre ikke rukket å drøfte det enda).

Her er gjengen som har sagt de vil på Birkentur: Ingvild, Jørgen, Simen, Jonas,          Thea HO (smøresjef) William, Magnus, Sivert, Julie, Jordi (sekunderingsjef), Joakim, Emilie, Amalie, Thomas , Thea L, Henrik , Helge,  Glenn Arnt, Øystein, Olaf, Levi, Bjørn, Roar, Thorleif, Per Gunar, Asbjørn, Geir B, Michel, Jorunn, Øyvind, Jan Morten og Geir O. 

Del med dine venner!

Facebook
Twitter