Førjulsrenn unnagjort

Vi har hatt med flere skiløpere i renn på Konnerud 14/15. desember, og sprintcup og Lierrennet helgen etter

Førjulsrenn unnagjort

23.12.2013

Vi har hatt med flere skiløpere i renn på Konnerud 14/15. desember, og sprintcup og Lierrennet helgen etter

Først og fremst må arrangørene på Konnerud og i Lier berømmes for en kjempeinnsats for i det hele tatt å ha fått til å arrangere skirenn. Det er som kjent særdeles lite snø om dagen, – men denne gjengen ga ikke opp og fikk det til! Takk skal dere ha!

På Konnerud var det renn i fristil lørdag 14. og klassisk søndag 15. desember. Komplette resultater finner dere HER. Vi hadde med 9 løpere på lørdag og 15 løpere søndag. Spesielt søndag var det gøy å se mange av våre yngre løpere; Maja, Tiril, Elise, Markus, Jonas, Mats, Sofie og Emilie. Lørdag dukka forøvrig den nyfrelste triathlonutøveren Stefan opp i klasse menn senior, – og gikk inn til en sterk 6. plass.

Lørdag 21. desember var det sprintrenn på Gjerdrum i Akerhus (flyttet til Nes skianlegg). Rennet inngikk i en interkretscup sprint for 15-16 åringer i Vestfold, Buskerud og Akershus. Fra MIF stilte Julie i klasse J 15, Simen i G 15, og William og Ole Kristian i G 16. Til tross for en del tidsutsettelser, – med dertil hørende usikkerhet om når en skulle starte, ble det et bra arrangement. Her var det mange løpere i aksjon, – med f.eks. 86 startende i G 15 år! I nevnte klasse gikk Simen inn til en strålende 2. plass i prologen, men forsvant dessverre ut i kvartfinalen. Julie gikk videre til semifinale i sin klasse, – og for William og Ole Kristian ble det plasseringsheat. Bra innsats av alle sammen i en tøff konkurranse! Fullstendige resultater HER.

Julie i J 15
Julie i MIF’s hvite skidress

Til tross for kraftig regnvær natt til søndag 22. desember klarte Sjåstad Vestre LIer og Lier IL å få arrangert Lierrennet. Fullstendige resultater HER. Artikkel i DT fra rennet HER.  Fra MIF stilte Iselin, Tiril, Sander, Sofie, Mina, William A, Julie, Simen, William H, Sivert og Jonas. I M 18 måtte Jonas dessverere bryte da kroppen ikke fungerte. Simen kom på pallen i klasse G 15! Flott innsats av små og store!

G 15
Simen nr. 3 i G 15

Lite snø
Lite snø, – men renn ble det!

Del med dine venner!

Facebook
Twitter