‘Magisk» åpning av den nye lysløypa

»Magisk» åpning av den nye lysløypa

19.12.2012

Store og små, med og uten ski, hadde møtt opp på MIF hytta 18. desember for å være med på den offisielle åpningen av den nye lysløypa.
Alle fikk utdelt fakler på parkeringsplassen før ferden gikk innover skogen og til den nye skistadion. Der var det pyntet med fakler og stemningen var magisk.
Flere av de frammøtte hadde kledd seg ut med gammelt skiutstyr. Treski, tursekk med MIF-flagg i og søte smånisser tusset rundt på den ny- preparerte stadion. Og jammen hadde ikke maskot Bruno også fått på seg skia. Det var første gang på ski for han, men det taklet han veldig bra.
Konferansier Svein Iversen ønsket velkommen og ga ordet til nestleder i MIF Ski, Olaf Haug. Haug har vært involvert i hele prosessen med utbyggingen av den nye løypa som nå er 3,4 km lang. Alle telte sammen ned fra ti: «Bli lys!» Og det ble lys…

Blomsteroverrekkelse og snorklipping
Grunneiere, Isachsen entreprenør, ansatte i kommunen og involverte i MIF ski fikk blomster som takk for innsatsen og samarbeidet. Leder i MIF og daglig leder overrakk skigruppa en gave i form av et skilt. Skiltet hadde MIF logo og slagordene «Samhold, innsats og kameratskap må alltid gå foran». Skigruppa ønsker å finansiere deler av løypa med å selge reklameskilt, og MIF oppfordret andre til å kjøpe skiltplass i løypa.

Deretter var det klart for høyttidelig snorklipping. Og det var ordfører Bent Inge Bye og olympisk mester Vibeke Skofterud som fikk æren av å klippe snora. Deretter forsvant Skofterud, Bruno og mange andre innover den nye løypa.
De uten ski koste seg med gløgg og pepperkaker.
En magisk kveld i skogen!

Gratulerer MIF Ski med jobben som er gjort og den flotte lysløypa. Må snøen dale ned i vinter!
.

Del med dine venner!

Facebook
Twitter